heading

Kjent som juvelen i kronen på strekningen i den østlige delen av Marbella kommune – Elviria er et svært ettertraktet område for mennesker fra hele verden som søker etter feriebolig langs Costa del Sol. Stedet strekker seg gjennom store områder med nåletrær på begge sider av motorveien A-7, og har mange eiendommer tilgjengelig, alt fra leiligheter til de mest eksklusive villaer.

Elviria har en lang, nydelig strekning med strender, og en av de aller mest kjente strandklubbene («beach club»), Nikki Beach, ligger nettopp her. Nikki Beach er nærmest å regne som en institusjon, og besøkes i sesongen av mange kjendiser og andre som vil ha en bit av luksus i solen. Nikki Beach ligger like ved det luksuriøse hotellet Don Carlos, et landemerke nær Marbella by.

Områdene i Elviria er frodige, med både fjell, skog, nåletrær og vakre villastrøk med hager som bugner av fargerike blomster, og det er samtidig bare ca. 10 minutter å kjøre til byen Marbella. Et populært møtested i Elviria er klyngen med butikker og restauranter som ligger i det populære shoppingstedet like ved veien, pent beliggende i skyggen av de gamle nåletrærne. Her finner man alt man trenger, inkludert norske leger og tannleger.

Det er også et stort sportssenter her med masse aktiviteter for både barn og voksne, en utmerket tennisklubb, og det ligger flere golfbaner like ved, inkludert banen på Greenlife Estates, som også har en utsøkt restaurant, Restaurante El Lago. Restauranten fikk en Michelin-stjerne i 2005, og har siden den gang blitt renovert og fornyet.

Fra flyplassen i Málaga når man Elviria etter en snau halvtimes kjøring, det er en strekning på ca. 42 km.

Oppdag andre områder