Felipe og Thomas er ikke typiske selgere, men virker mer som veiledere og vi følte at de var der for oss hele veien.

Sep 2019 startet vi å søket etter bolig online og sendte derfor en e-post med beskrivelse av hva vi leter etter til flere meglere på Costa del Sol. Etter en god tilbakemelding i fra Felipe ringte jeg han og vi hadde en lang og god samtale. Han fremsto som kunnskapsrik, åpen, tillitsfull og hjelpsom. Vi bestemte derfor å avslutte andre kontakter og forholde oss til Costa del Sol Property fremover.

Vi reiste første gang ned okt 2019 og ble møtt av Felipe på flyplassen. Vi fant tonen med en gang og i løpet av 6 dager viste han oss flere plasser langs kysten. Dette var hyggelig og lærerikt og vi fikk masse informasjon som hjalp oss i vårt valg av område. Visningene ga oss en en del input å forholde oss til og det gikk til tider varmt i "topplokket". Derfor var det godt å ha Felipe der til å hjelpe oss å sortere ut informasjonen og sette fokus på hva som var viktig for oss. Vi er sikkert en av de vanskeligste kundene som CDSP har hatt. Vi er ikke villig til å gjøre så mange kompromisser og gikk dypt inn i  prosjektene i forhold til planløsninger, kvalitet på arbeid, materialvalg, solforhold, støy, pris etc. etc. Det ble mye frem og tilbake og en masser av ekstra jobb for Felipe med reservasjoner og kanselleringer etc. Han støttet oss hele tiden og ordnet opp. Vi opplevde at han var oppriktig  interessert i at vi skulle finne den boligen som var riktig for oss og at dette var viktigere for han en å gjøre et raskt salg.

Vi reiste en ny tur ned igjen en måned senere og fikk da også møte Thomas som viste samme tålmodighet og genuine interesse i hjelpe oss. Vi var usikker på om informasjonen som vi hadde fått i fra en utbygger var korrekt i forhold til utsikt som var lovet. Thomas hadde på forhånd vært på tomten og tatt ut høydemål over havet og tatt en masser av bilder som dokumenterte at antagelser vår var riktige. De ga oss full støtte overfor utbygger som endret reservasjonen og satt oss på en venteliste. Det kom en kansellering på en leilighet som var perfekt for oss noen uker senere. Det var stor rift om leiligheten men Felipe kjempet for oss og vi fikk leiligheten til slutt.

Vi er så imponert over Thomas og Felipe. Det er ikke ofte man møter selgere som har slik fokus på kunden. De er forståelesfull, tålmodige og vi opplevde en salgsprosess helt uten kjøpepress.

Vi kan anbefale CDS Property på det varmeste og ønsker Felipe og Thomas all suksess i framtiden, det fortjener de.

Higueron West, Fuengirola, September - november 2019

Bernhard og Iryna

fra Ålesund
januar, 12 av 2021
Bernhard & Iryna
Bernhard & Iryna

Min mor og jeg dro til Malaga, og hadde avtalt å møte en Thomas fra Costa del Sol Property. Vi hadde hatt en del kontakt med han på telefon og mail på forhånd, og han hadde vært veldig rask til å gi oss potensielle prosjekter, men vi var, som nordmenn ofte er, skeptiske til hva dette firmaet skulle hjelpe oss med. Var dette folk som kunne lure oss? Skulle de ha penger av oss for alt de gjorde? Tjente de mer på vise oss enkelte ting, ja, generelt "What's in it for them"?
Vi kunne ikke tatt mer feil!

Makan til oppfølging, tilrettelegging og hjelp har jeg aldri opplevd verken før eller siden! Og de skulle ikke ha en krone for det!! Vi ble hentet på flyplassen, vi ble kjørt til den nydelige hotellet vi hadde bestilt (etter anbefaling fra Thomas), vi ble fraktet til ulike typer prosjekter hvor møter med lokale meglere allerede var avtalt. Vi trengte ikke tenke på noe, Thomas og Felipe hadde steinkontroll på alt!!
Etter å ha funnet drømmeleiligheten, hadde vi plutselig litt tid til overs, og da fikset like så godt Thomas et møte med en norsk jurist slik at vi kunne stille de spørsmålene vi hadde når det gjaldt det å eie noe i Spania. Vi var i Spania i tre dager, og absolutt ingen tid gikk til spille. Jeg ble dypt imponert av all kunnskapen og informasjonen både Thomas og Felipe besatt, og jeg følte virkelig at min mor og jeg fikk to nye venner.
Jeg kan på det aller varmeste anbefale Costa del Sol Property!
Stor klem fra Mette Wendy

Higueron West, Fuengirola, april 2019

Mette Wendy Lindberg Guldbrandsen & Dagny Bakke Lindberg

fra Oslo
oktober, 27 av 2021
Mette Wendy  & Dagny
Mette Wendy  & Dagny

Etter å ha surfet på finn.no over eiendommer på solkysten samt ha sendt forespørsler til ganske mange... så endte valget på videre kommunikasjon med Thomas og Felipe. Ene og alene fordi oppfølgingen og informasjonen er upåklagelig! Mange av de andre aktørene svarte, men de virket ikke så hissig på å følge oss opp utover det.

Disse gutta vet virkelig hva god kundeservice er J Uten at vi følte oss seg presset til noe som helst. Vi opplevde viktigheten av å ta turen ned for å se på prosjekter som vi nødvendigvis ikke hadde tenkt på selv. Vi var så fast bestemt på at det skulle være Fuengirola, siden der var vi kjent, men da vi kom ned falt valget på en leilighet i superkoselige La Cala. Vi hadde bare en liten helg sammen med Thomas og Felipe, men til gjengjeld var den innholdsrik, informativ og veldig hyggelig! Vi ble vist forskjellige prosjekter, møtte utbyggere og de satte oss i kontakt med en veldig dyktig norsk advokat, Lill Lamenza. Hun hjelper oss med alt fra A- Å i denne prosessen og det føles veldig trygt. Det var avgjørende for oss. Å begynne og sette seg inn i alt dette selv, med lover og regler etc hadde blitt bare rot for vår del. Vi er så glad for at vår drøm nå blir til virkelighet, og med Costa Del Sol Property  vet vi at dette blir bra!

Navigolf Suites i La Cala de Mijas

Wenche og Frode Rogstadmoen

fra Slåstad, Hedmark
september, 8 av 2021
Wenche & Frode Rogstadmoen
Wenche & Frode Rogstadmoen

Vi tok kontakt med Costa del Sol Property i fjor høst, og hadde jevnlig kontakt i forkant av turen i februar. Felipe tok godt imot, og ikke minst godt vare på oss, de dagene vi var der. Han hadde forberedt seg på hva vi var ute etter og hadde avtalt møter med meglere på mange spennende prosjekter. Det ble lange og morsomme dager, hvor både Felipe og etter hvert også Thomas, kjørte oss rundt til de forskjellige møtene og var gode veiledere underveis.

Vi besøkte i alt 16 prosjekter på de dagene vi var der, og etter hvert ble det mer og mer tydelig hva det var vi ønsket oss. Det var svært nyttig å bli tatt med rundt av «kjentfolk» og bli kjent i området. Først da falt brikkene på plass og vi endte til slutt opp med det vi kjente ble riktig for oss.

I tillegg sørget de for at vi fikk kontakt med norsk advokat, som bor og arbeider i Spania. Det føles veldig betryggende å ha et spansk advokatkontor i ryggen når man skal kjøpe bolig der. Kjøpskontrakten ble signert rett etter at vi kom hjem.

Da vi reiste tilbake på ferie i august, stod Felipe klar og hentet oss på flyplassen og fraktet oss til hotellet. Han sørget selvfølgelig for å kjøre oss til Malaga når vi skulle dra hjem også!

Vi føler vi har fått enestående oppfølging av et seriøst firma, som setter kunden i fokus. Har vi hatt spørsmål underveis, har linjene vært åpne og de har hjulpet oss med alle spørsmål. Vi anbefaler Felipe og Thomas på det varmeste.

Det er ennå en stund til boligen står ferdig, men vi føler oss trygg på at vi vil ha god kontakt også i fortsettelsen og frem til den er innflyttingsklar, og da skal vi skåle med Felipe og Thomas på terrassen!

Navigolf, La Cala de Mijas, Mars 2019

Ricardo & Merethe Clarke

fra Bodø
august, 20 av 2021
Ricardo Clarke & Merethe Nilsskog Clarke
Ricardo Clarke & Merethe Nilsskog Clarke

During our stay in Spain Felipe and Thomas supported us in a trustful manner with all the details regarding our investment. Their lawyer is also very knowledgeable and could answer all our questions. The projected apartment will be constructed during 2020-2022 and we are sure theese guys will stand by our side throughout the process.

Higueron west fase 6 , februar 2019

Trevor Morley

fra Bergen
august, 16 av 2021
Trevor & Hege
Trevor & Hege

Tusen takk for svært god service og hjelp med å finne drømmeleiligheten vår Thomas og Felipe. Enestående oppfølging, hjelp og kunnskap om Costa del Sol skal man lete lenge etter.
Vi satt spesielt stor pris på den tålmodigheten dere hadde med oss de 2 ukene vi var i Malaga.

Panorama, Fuengirola, November 2018

Patricia & Emil Gjessing

fra Bergen
august, 16 av 2021
Patty & Emil
Patty & Emil